خانه / اخبار خارجی / مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

در این مقاله سعی‌ داریم شرایط و قوانین کشور کانادا به منظر مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج را شرح دهیم.

 

از آنجا که کشور کانادا ارزش زیادی برای خانواده و فرهنگ استحکام روابط فامیلی قائل است اقامت از طریق روابط فامیلی و ازدواج یکی‌ از شرایط قابل قبول برای مهاجرت به این کشور محسوب میشود. اما از آنجا که طی‌ سال‌های اخیر اداره مهاجرت به این کشور با مورد دروغی زیادی در این باب مواجه شده است شرایط پذیرش باید به نحو احسن و کامل مورد بررسی قرار گیرد که مشاورین متخصص موسسه حقوقی ملک پور قدم به قدم به هدایت شما خواهند پرداخت.

 

اولین بحثی‌ که در مورد مهأجرت از طریق ازدواج یا شریک زندگی‌ به کانادا پیش می‌‌آید مساله ازدواج مصلحتی یا تقلبی می‌باشد،برخی‌ گمان میکنند ازدواج با شخصی‌ که مقیم کانادا هست بلیط سفر ایشان و اقامتشان می‌باشد شایان ذکر است که ازدواج با فردی مقیم کانادا صرفاً به دلیل مهاجرت به این کشور برای فرد خارجی‌ جرم به حساب آماده و اداره مهاجرت کانادا سر سختانه مانع این قضیه‌ میشود..

در بسیاری از موارد حامیان مالی‌ و متقاضیان خارجی‌ ازدواج مصلحتی به راه می‌‌اندازند که این رابطه یا ازدواج است یا رابطه عرفی  که تنها هدفش اجازه مهاجرت همسر یا شریک زندگی‌ به کاناداست. افسران  برای تشخیص واقعی‌ بودن این مورد آموزش ویژه دیده اند آنها می‌دانند که چگونه ازدواج ناا درست را تشخیص دهند و راه‌های بسیاری برای جلوگیری از ازدواج تقلبی دارند از جمله:

  • بررسی اسناد
  • ملاقات از منزل افراد
  • و مصاحبه با هر ۲ متقاضی و حامی‌

 

شهروندان کانادائی یا مقیم کامل در صورت اثبات شدن ازدواج مصلحتی به جرم متهم خواهند شد.

مقررات جدید

 

اگر شما خواستار اسپانسر شدن همسر خود بعد از تاریخ بیست و پنج اکتبر ۲۰۱۲ به بعد می‌باشید قانونی جدید هست که می‌گوید شما باید به مدت ۲ سال بعد از گرفتن اقامت دائم در یک رابطه واقعی‌ با همسر خود بمانید. با تماس با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور از آخرین تغیرات و اخبار مهاجرت مطلع شوید.

به عنوان همسر یا حامی‌ شما باید:

  • ۲ سال یا کمتر در رابطه واقعی‌ با همسر خود می‌بوده اید
  • فرزند مشترکی نداشته باشید
  • اداره مهاجرت و شهروندی کانادا درخواست شمارا بعد از اکتبر ۲۰۱۲ گرفته باشد

 

متقاضیان ویزا: هرگز خود را درگیر ازدواج مصلحتی نکنید در غیر این صورت اداره مهاجرت کانادا به مدت ۲ سال شمارا از سفر به این کشور مانع می‌کند و این به عنوان یک مورد منفی‌ تا ابد در سابقه شما باقی‌ خواهد ماند.

برای رسیدن به کانادا راه های قانونی فراوانی وجود دارد. حتی اگر در حال حاضر هیچ یک از راه ها شامل حال شما نمی شود با کمی تلاش و صبر می توانید شرایط را فراهم کنید، اما تقلب و بخصوص روش نخ نما شده ازدواج صوری (یا مصلحتی) روشی نیست که در اغلب موارد عاقبت خوشی برای هیچ کدام از طرفین به بار بیاورد. همواره میتوانید با اعتماد و تکیه بر متخصصان و مشاوران موسسه حقوقی ملک پور به این مهم دست پیدا کنید.

چه کسی‌ میتواند حامی‌ یا اسپانسر برای کیس ازدواج شود؟

 

  • شهروند یا مقیم دائم کانادا باشید
  • دارای ۱۸ سال سنّ یا بیشتر باشید

 

اسپانسر چه کسانی‌ میتوانید بشوید؟

 

شما میتوانید حامی‌ همسر ، شریک زندگی‌ زناشویی یا فرزند وابسته‌ای شوید که بیرون از کانادا تحت حمایت خانواده زندگی‌ می‌کند

یا داخل کانادا تحت حمایت دولت کانادا زندگی‌ می‌کند.

این اشخاص باید از نظر پزشکی‌ ، جرم ، پس زمینه جنائی بررسی شوند،در صورتی‌ که سابقه کیفری و یا ریسک برای امنیت کانادا باشند از ورود آنها ممانعت به عمل می‌‌آید. آنها ممکن است مجبور به گرفتن گواهی سؤ پیشینه پلیس در کشور مبدأ شوند.

افراد زیر واجد شرایط اسپانسر شدن نمی‌باشند:

 

  • در گذشته توافقنامه اسپانسر شدن را رعایت نکرده باشند یعنی‌ ارتکاب به خطا در این زمینه شده باشند
  • علی‌رغم دستور دادگاه نفقه فرزندی را نپرداخته باشند
  • از کمک‌های اجتماعی به دلایلی محروم شده باشند
  • به جرائم جنسی‌ یا آزار و اذیت اعضای خانواده که منجر به آسیب جسمی‌ شده باشد یا تلاش یا تهدید به ارتکاب چنین جرایمی محکوم شده باشند بسته به مورد محکومیت و مدت آن.
  • در مدت کمتر از ۵ سال اسپانسر شریک زندگی‌ و یا همسری دیگر در گذشته شده باشند
  • وام مهاجرت پرداخت نشده یا دیرکرد در اقساط داشته باشند یا به خاطر این مورد در زندان باشند
  • اعلام ورشکستگی که هنوز از آن خارج نشده اند داشته باشند

تعاریف:

 

همسر

 

اگر شما با اسپانسر خود به صورت قانونی ازدواج کنید همسر ایشان به حساب می‌‌آیید.

اگر شما در کانادا ازدواج کرده باشید باید از استان و یا منطقه‌ای که در آن ازدواج صورت گرفته گواهی ازدواج داشته باشید.

اگر خارج از کانادا ازدواج کرده اید:

ازدواج باید کاملا تحت قانون کشوری که در آن صورت گرفته و تحت قانون کشور کانادا باشد و اگر ازدواج در سفارت یا کنسولگری انجام گرفته باشد باید قوانین آن کشوری که در آن صورت پذیرفته را دنبال کند نه قوانین آن سفارت یا کنسولگری.

ازدواج از نوع همجنس

 

شرایط درخواست اسپانسر شدن برای همجنس به عنوان همسر

 

  • شهروند یا مقیم دائم کانادا باشید.
  • ازدواج در کانادا صورت گرفته باشد و گواهی ازدواج توسط یکی‌ از ایالت یا استان‌های کانادا بعد از این تاریخ‌ها صادر شده باشد:
  • British Columbia (on or after July 8, 2003),
  • Manitoba (on or after September 16, 2004),
  • New Brunswick (on or after July 4, 2005),
  • Newfoundland and Labrador (on or after December 21, 2004),
  • Nova Scotia (on or after September 24, 2004),
  • Ontario (on or after June 10, 2003),
  • Quebec (on or after March 19, 2004),
  • Saskatchewan (on or after November 5, 2004),
  • Yukon (on or after July 14, 2004) or
  • all other provinces or territories (on or after July 20, 2005).

شما این وظیفه را بر عهد دارید که به کشور کانادا ثابت کنید جای که در آن ازدواج از نوع هم جنس انجام داده اید این کار غیر قانونی بود است.

شریک زندگی (common_law partner)

شما در صورتی‌ پارتنر یا شریک زندگی‌ کسی‌ چه از نوع هم جنس یا غیر هم جنس محسوب میشوید که:

به مدت ۱۲ ماه مداوم در کنار هم زندگی‌ کرده باشید (غیبت کوتاه به علت مسافرت یا بازدید از خانواده پذیرفته است).

شما باید اثبات کنید که با شریک زندگی‌ خود هر دو باهم امور زندگی‌ را اداره میکرده اید برای اثبات این امر شما باید:

  • حساب بانکی‌ یا کارت‌های اعتباری مشترک داشته باشید
  • منزل مشترک یا اجاره نامه مسکونی مشترک داشته باشید
  • ثبت‌نام مشترک اشتراک آب،برق، گاز و ..داشته باشید
  • مدیریت مشترک مخارج
  • خرید مشترک آیتم‌های منزل
  • ایمیل دریافتی خطاب به هر دو نفر

 

شریک زناشویی

 

باید توجه داشته باشید که شریک زناشویی به این معنی‌ می‌باشد که شما باید حداقل به مدت ۱ سال باهم روابط زناشویی داشته باشید و لازم به ذکر است که نامزد بودن در این مورد نمی‌گنجد .و کانادا بر خلاف انگلیس درخواست مهاجرت از طریق ویزای نامزدی را قبول ندارد.

در اینجا به خلاصه‌ای از شرایط و ضوابط مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج یا شریک زندگی‌ اشاره شد و لازم به ذکر است که تمامی‌ شرایط الزامیست و رعایت نکردن یک کدام موجب ردّ صلاحیت شما میشود ، در ابتدا حتما به غیر قانونی بودن ازدواج دروغی دقت بفرمائید و شانس خود را برای مهاجرت از راه‌های دیگر به خطر نیندازید. به این منظور توصیه میشود از وب سایت یا کانال تلگرام موسسه حقوقی دکتر ملکپور برای اطلاعات کامل تر و تضمین موفقیت بازدید فرمایید .مشاوران و متخصصان ما در این زمینه یاری رسان شما خواهند بود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *