خانه / اخبار روز / اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج

اخذ اقامت بلاروس ازطریق پناهندگی

همان طور که می دانید اقامت از طریق پناهندگی یکی از طرق مهاجرت می باشد که در موسسات حقوقی معتبر توصیه ای در این باره به متقاضیان نمی گردد.برای اخذ اقامت از طریق پناهندگی به محض رسیدن به خاک بلاروس می بایست خود را به اداره پلیس جهت اخذ اقامت بلاروس از طریق پناهندگی اقدام نمائید.که در صورتی که از خانواده در این مرحله برخودار می باشید می بایست آمار اعضای دقیق خانواده را اعلام نمائید و می بایست در این پروسه مدارک هویتی را به همراه داشته باشید.انواع پناهندگی:

  • پناهنگی سیاسی
  • پناهندگی نظامی
  • پناهندگی اجتماعی

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج یکی دیگر از راه های مهاجرت و اخذ تابعیت و اقامت می باشد که توانسته است مورد توجه میزانی از متقاضیان قرار گیرد که همان طور که می دانید متقاضی شریک ازدواج می بایست از سن مناسب ازدواج به میزان حداقل ۱۸ سال برخودار باشد.اخذ اقامت بلاروس از این طریق برخودار می باشد مگر اینکه متقاضی موانعی در این راه داشته باشد که عبارتند از:

  • ازدواج مجدد
  • ازدواج بین وابستگان خونی برادر و خواهر – پدر و مادر خوانده و فرزند خوانده
  • بیماری روانی یا زوال عقل ناتوان

در صورتی که متقاضی از تمامی شرایط برخوردار باشد می تواند برای ثبت ازدواج در کمترین مدت زمان به میزان پانزده روز اقدام نماید که در ابتدا می بایست در آن کشور با اقمت موقت حضور داشته باشد.

اخذ اقامت بلاروس از طریق تولد

یکی از طریق که در خصوص اخذ اقامت بلاروس می توان به آن اشاره کرد اقامت از طریق تولد می باشد که با توجه به نظام تابعیت کشور مورد بررسی قرار می گیرد که این نظام در کشور بلاروس بر اساس قانون خون می باشد که در ۳ صورت تولد در بلاروس منجر به اقامت برای فرزند متولد شده می باشد:

 

را ه های اخذ اقامت بلاروس

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *